Over ons

Vincent van Ellen tweewielers

Al zo'n 40 jaar is Vincent van Ellen tweewielers gevestigd aan de Oude Ebbingestraat in Groningen. Het is dé rijwielzaak die al uw fietswensen kan vervullen. Vincent van Ellen biedt u een ruime keus in A-merken fietsen, o.a. Gazelle, Koga en Sparta.

Ons aanbod

Wilt u een fiets voor woon-werkverkeer of een fiets voor sportieve doeleinden? Zoekt u een eenvoudige stadsfiets of misschien een fiets voor een trektocht op vakantie? Stadsfietsen, Hybrides/Tourfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, vouwfietsen en kinderfietsen; de diverse typen fietsen geven u een totaalaanbod waaruit u met deskundig advies van de verkopers en op uw gemak, misschien onder het genot van een kopje koffie of thee een weloverwogen keuze kunt maken.

Wens van de klant

Bij Vincent van Ellen staat de wens van de klant voorop. De technische vakkundigheid en ervaring van de verkopers helpen u als klant tot de beste keuze te komen. Met het deskundig oog van de verkoper en een rekenmodel wordt bepaald welke maat fiets voor u persoonlijk tot optimaal fietsplezier zal leiden. Heeft u niet genoeg aan een 'kale' fiets alleen? Bij Vincent van Ellen kunt u de fiets laten aanpassen naar uw behoefte. U kunt bijvoorbeeld een ander stuur of een extra drager laten monteren. De winkel heeft voor alle wensen, van eenvoudig tot zeer gespecialiseerd, de juiste accessoires.

Kledingshop

Naast fietsen en fietsonderdelen biedt Vincent van Ellen ook een assortiment voor de aankleding van de fietser, zoals wielerkleding, schoenen, handschoenen, helmen, brillen en regenkleding. Voor de inwendige sportieve fietser is er een assortiment sportvoeding en -drank van de merken Maxim en Nutrixxion.

Service

Na de aanschaf van een fiets houdt de service niet op. Een eerste servicebeurt voor een nieuwe fiets is altijd gratis, de daaropvolgende 2 onderhoudsbeurten in het eerste jaar worden voor gereduceerde prijs uitgevoerd. Voor de breed uitgeruste werkplaats geldt ook dat vakkennis en service op het hoogste plan staan. Meestal geldt bij reparaties: 's Morgens brengen, 's middags halen. En ook op zaterdag worden klanten met een haastklus niet teleurgesteld.

Fietsverzekering

Het is mogelijk uw nieuwe of gebruikte fiets te verzekeren. Wij adviseren u graag en sluiten de verzekering voor u rechtstreeks bij de ENRA af. Voor meer informatie: www.enra.nl

Vuurwerk

Compleet op het gebied van fietsen: dat is rijwielspeciaalzaak Vincent van Ellen. En nog wat: in december heeft Vincent van Ellen natuurlijk ook vuurwerk! De laatste dagen van het jaar heerst er gezellige drukte in de zaak. De winkel wordt voor deze dagen gedeeltelijk omgebouwd tot een waar vuurwerkparadijs. De hele maand december krijgt u de mogelijkheid om van tevoren uw vuurwerkbestelling op te geven en te betalen, zodat u tijdens de vuurwerkverkoopdagen (29, 30 en 31 december) vlot geholpen wordt.

Aanmelden nieuwsbrief

Vuurwerk bestellen Vincent van Ellen

 
 

Vuurwerk bestellen?
Klik hier

Openingstijden:

Maandag: 13.00-18.00
Dinsdag: 09.00-18.00
Woensdag: 09.00-18.00
Donderdag: 09.00-21.00
Vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag: 09.00-17.00
Zondag: gesloten
 
Oude Ebbingestraat 79-81
9712HG Groningen
Tel:050-312 98 00
email: info@vincentvanellen.nl

Like Vincent van Ellen Tweewielers op Facebook
Aanbiedingen
Fiets bestellen?
VAN ELLEN BELLEN!
  

050-312 98 00

Home     De winkel     Fietsreparatie     Over ons     Medewerkers     Contact
Reparatie
Vuurwerk bestellen Groningen
werkplaats
batavus weekend met garantie
Vincent van Ellen Tweewielers