Over ons

Vincent van Ellen tweewielers

Al bijna 50 jaar is Vincent van Ellen tweewielers gevestigd aan de Oude Ebbingestraat in Groningen. Het is dé rijwielzaak die al uw fietswensen kan vervullen. Vincent van Ellen biedt u een ruime keus in A-merken fietsen, o.a. Sparta, Batavus, Hercules.

Ons aanbod

Wilt u een fiets voor woon-werkverkeer of een fiets voor sportieve doeleinden? Zoekt u een eenvoudige stadsfiets of misschien een fiets voor een trektocht op vakantie? Stadsfietsen, Hybrides/Tourfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, vouwfietsen en kinderfietsen; de diverse typen fietsen geven u een totaalaanbod waaruit u met deskundig advies van de verkopers en op uw gemak, misschien onder het genot van een kopje koffie of thee een weloverwogen keuze kunt maken.

Wens van de klant

Bij Vincent van Ellen staat de wens van de klant voorop. De technische vakkundigheid en ervaring van de verkopers helpen u als klant tot de beste keuze te komen. Met het deskundig oog van de verkoper en een rekenmodel wordt bepaald welke maat fiets voor u persoonlijk tot optimaal fietsplezier zal leiden. Heeft u niet genoeg aan een 'kale' fiets alleen? Bij Vincent van Ellen kunt u de fiets laten aanpassen naar uw behoefte. U kunt bijvoorbeeld een ander stuur of een extra drager laten monteren. De winkel heeft voor alle wensen, van eenvoudig tot zeer gespecialiseerd, de juiste accessoires.

Kledingshop

Naast fietsen en fietsonderdelen biedt Vincent van Ellen ook een assortiment voor de aankleding van de fietser, zoals wielerkleding, schoenen, handschoenen, helmen, brillen en regenkleding.

Service

Na de aanschaf van een fiets houdt de service niet op. Een eerste servicebeurt voor een nieuwe fiets is altijd gratis, de daaropvolgende 2 onderhoudsbeurten in het eerste jaar worden voor gereduceerde prijs uitgevoerd. Voor de breed uitgeruste werkplaats geldt ook dat vakkennis en service op het hoogste plan staan. Meestal geldt bij reparaties: 's Morgens brengen, 's middags halen. En ook op zaterdag worden klanten met een haastklus niet teleurgesteld.

Fietsverzekering

Het is mogelijk uw nieuwe of gebruikte fiets te verzekeren. Wij adviseren u graag en sluiten de verzekering voor u rechtstreeks bij de ANWB (Unigarant) af. Voor meer informatie: www.anwb.nl

Bekijk de verzekeringskaarten met de voorwaarden:

1. doorlopende verzekering: Verzekeringskaart ANWB doorlopende fietsverzekering

2. blijven-fietsen verzekering: Verzekeringskaart ANWB blijven fietsen

3. kortlopende verzekering: Verzekeringskaart ANWB kortlopende fietsverzekering

moneyview banner

 

Aanmelden nieuwsbrief

Welke fiets zoekt u?

Openingstijden:

Maandag:gesloten
Dinsdag:09.00-18.00
Woensdag:09.00-18.00
Donderdag:09.00-18.00
Vrijdag:09.00-18.00
Zaterdag:09.00-17.00
Zondag:gesloten
 
Oude Ebbingestraat 79-81
9712HG Groningen
Tel:050-312 98 00
email: info@vincentvanellen.nl

Like Vincent van Ellen Tweewielers op Facebook
Aanbiedingen
Fiets bestellen?
VAN ELLEN BELLEN!
  

050-312 98 00

Home     De winkel     Fietsreparatie     Over ons     Medewerkers     Contact
Reparatie
kassaVincent van EllenVincent van EllenVincent van Ellen
werkplaats
batavus weekend garantie
Vincent van Ellen Tweewielers