Loekie kinderfietsen

Al meer dan 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen in de maten 12,5 tot en met 22 inch voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar.
Niet alleen qua techniek, frames en zithouding is er veel veranderd in de kinderfietsenbranche, ook kleuren en styling hebben een belangrijke rol gekregen, want kinderen hebben een duidelijke mening wat ze willen. Loekie besteedt ook veel aandacht aan de veiligheid van kinderfietsen, een niet onbelangrijk detail voor ouders: stevige frames, goede zithouding, goede verlichting. Kortom een kwalitatief goede fiets voor een leuke prijs vind je bij Loekie.

Bij het kiezen van de juiste fiets voor uw kind speelt de ideale maat een belangrijke rol. Loekie heeft daarvoor een handige maattabel ontwikkeld, aan de hand van kledingmaten. Op de afdeling kinderfietsen in onze winkel Vincent van Ellen tweewielers staat tevens een matenkolom, waarop in een mum van tijd aan de hand van de lengte van uw kind is te zien welke maat fiets perfect voor uw kind is.

Loekie heeft een ruime keuze in jongensfietsen en meisjesfietsen, van prinsessenroze tot stoer en sterk. Gemaakt voor kinderen van nu en zij zijn dan ook de grootste inspiratiebron.

Neem alvast een oriënterend kijkje op de website van Loekie. Daarna kunt u al uw vragen kwijt bij onze verkopers in de winkel, per mail, of per telefoon.

Bekijk hier de website van Loekie kinderfietsen.

Aanmelden nieuwsbrief

Welke fiets zoekt u?

Openingstijden:

Maandag:gesloten
Dinsdag:09.00-18.00
Woensdag:09.00-18.00
Donderdag:09.00-18.00
Vrijdag:09.00-18.00
Zaterdag:09.00-17.00
Zondag:gesloten
 
Oude Ebbingestraat 79-81
9712HG Groningen
Tel:050-312 98 00
email: info@vincentvanellen.nl

Like Vincent van Ellen Tweewielers op Facebook
Aanbiedingen
Fiets bestellen?
VAN ELLEN BELLEN!
  

050-312 98 00

Home     De winkel     Fietsreparatie     Over ons     Medewerkers     Contact
Reparatie
kassaVincent van EllenVincent van EllenVincent van Ellen
werkplaats
batavus weekend garantie
Vincent van Ellen Tweewielers