Kwaliteit, Innovatie & Traditie, dat is Hercules sinds 1886

Oprichter van Hercules, Carl Marschütz had een visie: een fiets voor iedereen. Hij begon in 1886 in Neurenberg een fietsfabriek. De fietsen werden toen al geprezen om hun kwaliteit en zijn door de gebruikers Hercules genoemd, omdat ze, net als de held uit de Griekse mythologie sterk, resistent en betrouwbaar zijn. In de volgende 100 jaar produceert Hercules zowel fietsen als motorfietsen. In 1985 komt Hercules met een prototype van de E-bike, met een in de achterdrager geïntegreerde accu en een motor in de naaf. Na 5 jaar doorontwikkeling was de Hercules Electra de eerste fiets met motor en accu in Duitsland. Nu, jaren later, volgt Hercules de nieuwste technieken op de markt en specialiseert zich ook op de meer sportieve markt voor E-bikes met E-mountainbikes.

De filosofie van Hercules: De fiets is meer dan een ding dat je van hier naar daar brengt. Het is techniek (topkwaliteit onderdelen, de beste bouwers) verbonden met emotie (rijplezier en levensvreugde).

E-bike segmenten:

Neem alvast een oriënterend kijkje op de website van Hercules. Daarna kunt u al uw vragen kwijt bij onze verkopers in de winkel, per mail of per telefoon.

 

Hercules Tourer Sport, 24 versnellingen, € 879,=
Hercules

 

Hercules Tourer Comp, 27 versnellingen, € 999,=

Hercules

Hercules Futura HD I-F5, 5 versnellingen, vanaf € 4999,=